Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2007

Μουσική

Τι παίζει αυτό τον μήνα!!!

(επιμέλεια : Διονύσης)


-17 Μαϊου(Πέμπτη) : Deus Ex Machina στο Gagarin 205
*Σχόλιο : Στη συναυλία τους θα παρουσιάσουν το νέο τους Cd "Time Expires",επίσης όσοι αποφασίσετε να τους ακούσετε ζωντανά για πρώτη φορά θα κατανοήσετε τον δυναμίκο τρόπο που παίζουν, όπω
ς επίσης και ότι παραμένουν ασυμβίβαστοι όλα αυτά τα χρόνια. Για όλους τους παλιούς fans τα λόγια είναι περιττά και είναι σίγουρο ότι θα είστε όλοι εκεί !!!

-30
Μαϊου(Τετάρτη) : Thin Lizzy στο Gagarin 205
*Σχόλιο : Τι να πρωτοπείς για αυτό το θρυλικό συγκρότημα , το μονό σίγουρο είναι ότι θα καταφέρουν να ξεσηκώσουν το κοινό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης(31/5) με τον κλασσικό hard rock ήχο τους εκτελώντας πολλά γνωστά κομμάτια τους που έχουν επηρεάσει την παγκόσμια μουσική σκηνή.


-30/5-3/6
: 7ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz Μουσικής στη Τεχνόπολις στο Γκάζι
*Σχόλιο: Το φεστιβάλ αυτο λαμβάνει χώρα στα πλαίσια των καλοκαιρινών διοργανώσεων της Ε.Ε. , στο οποίο συμμετέχουν jazz συγκροτήματα από τις χώρες της Ε.Ε.(Ισπανία,Βέλγιο,Αυστρία,Λουξεμβούργο,Δανία,Φινλανδία,Πολωνία,Ολλανδία,Ουγγαρία,Τσεχία,Πορτογαλία,Σλοβενία ,Τσεχία και Ελλάδα), σημαντικό επίσης είναι ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για αυτό δεν έχετε να χάσετε τίποτα παρα μόνο να κερδίσετε αν πάτε !

Προτεινόμενο album του μήνα

-Blackfield : Blackfield II








*Σχόλιο : Το album αυτό εντάσσεται στην κατηγορία της post-rock , indie μουσικής σκηνής και είναι το δεύτερο album του συγκροτήματος, οι οποίοι ενώ φαινόταν δύσκολο να βγάλουν ένα CD κόντα στην ποιότητα του πρώτου(το οποίο ήταν εξαιρετικό) τελικά κατάφεραν να βγάλουν ένα ακόμα καλύτερο !!! Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το αποκτήσετε.



PAΔΙΟΦΩΝΟ:

-www.moodyradio.gr

-www.left.gr/radio.php



Δεν υπάρχουν σχόλια: